D -Tox Behandling - Renser afgifter

Bioenergiser D-tox spa

Afgiftning med D-tox Spa systemet starter en proces, der genskaber kroppens bio-energi. Den balancere effektivt ligevægten mellem positive og negative ioner i cellerne, hvilket kikstarter udskillelsen af toksiner fra kroppen. Den gen-skabte balance hydrerer (giver vand til) cellerne, hvilket optimerer deres evne til at optage næring og udskille affaldsstoffer.

Resultatet bliver et fornyet energiniveau både fysisk og mentalt, med en generet følelse af velvære.

Dette fører til at kroppens naturlige mekanisme arbejder effektivt og dermed fjerner uønskede giftstoffer.

ida


Bio Energi benyttes på sygehuse og er udviklet samt patenteret af den verdenskendte læge og forsker Dr. Roberto Ciaff fra England. Apparatet er godkendt som medicinsk udstyr og der er dokumenteret virkning ved flere forskellige slags lidelser.

  • Dårlig blodsirkulation.
  • Kronisk træthed.
  • Hudproblemer / Eksem.
  • Hævelser / Ødemer.
  • Psoriasis.
  • Allergi.

Behandlingsforløb

Behandlingen foregår ved at man sætter begge fødder i et spa-kar med varmt vand tilsat lidt salt. Man placerer så en sonde i karet, som sender en strøm af positive og negative ioner ud, samt et bioenergetisk felt som strømmer igennem kroppen og fæstner sig ved modsat ladede celler.På den måde vil Bioenergisere behandlingen rebalancere og harmonisere kroppen og cellerne ved at sende signaler op igennem lymfesystemet og stimulere dette til at starte en afgiftning og renselsesproces.